У Санкт-Петербурзі загорівся завод, який виробляє двигуни для російського флоту, – ЗМІ

У вівторок, 13 грудня, сталася пожежа на території заводу “Звезда” у Санкт-Петербурзі – за дві години вогонь поширився до 200 квадратних метрів, пожежникам навіть знадобилося підкріплення.

Про це повідомили у вівторок, 13 грудня, російські ЗМІ.

За даними “Фонтанка.ру”, спалахнула двоповерхова споруда на території поряд із заводом “Звезда”, який виробляє дизельні двигуни, у тому числі – для ВМФ.

“Сигнал про спалах надійшов на черговий пульт о 6:38. До будинку №123 по вулиці Бабушкіна висунулися 35 осіб особового складу та 7 одиниць спецтехніки. Як вдалося встановити, вогонь у двоповерховому будинку охопив обстановку на площі 200 кв. м. До 7: 05 ранку пожежі було надано додатковий ранг 1-ВІС”, – цитує piter.tv повідомлення міського МНС.

У пресслужбі заводу “Звезда” вранці, 13 грудня повідомили, що на їхній території жодних пригод не було. У промзоні спалахнула будівля, яка нібито не має відношення до підприємства. Нібито на території промзони біля метро “Обухово” розташовано безліч інших підприємств. Один із них і охопив вогонь.

Наразі пітерським рятувальникам, судячи з повідомлення місцевого МНС, уже вдалося локалізувати пожежу.

“Локалізація спалаху сталася о 8:53. Відомостей про постраждалих не надходило”, – заявили у відомстві.

Читайте також:
Пожежна пошесть в РФ: у Татарстані горить нафтохімкомбінат

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна