Одіозного наркодилера Чернецького засудили до 5 років тюрми

Наркодилера Юрія Чернецького, який збував кокаїн у нічних клубах Києва, засудили до 5 років ув’язнення.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

“Вироком Бориспільського міськрайонного суду Київської області обвинуваченому призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою”, – зазначається в повідомленні.

Як повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець у коментарі “Українській правді”, прокуратура оскаржуватиме вирок суду, оскільки обвинувачення просило призначити Чернецькому покарання у вигляді 8 років позбавлення волі”.

Згідно з матеріалами слідства, засуджений збував наркотичні засоби, зокрема кокаїн, у нічних розважальних закладах столиці. Правоохоронці викрили його під час чергового такого збуту.

Згодом під час обшуків за місцем його проживання також було виявлено наркотичні речовини.

Це перший епізод із наркотиками, який розслідували правоохоронці. 2020 року Чернецького впіймали на продажу наркотиків, але відпустили під заставу в розмірі 2 мільйони гривень. Обвинувальний акт у цій справі був скерований до суду в січні 2021 року.

А 25 серпня 2022 року Чернецького знову затримали з наркотиками в центрі столиці. Під час обшуків у нього вилучили розфасований для продажу наркотик на суму приблизно $5 тис. Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою застави у розмірі майже 4 мільйони гривень.

Його дружина намагалася зібрати 4 мільйони на заставу через збір в Instagram, але їй це не вдалося.

Обвинувальний акт у другій справі направлено для розгляду по суті до Печерського районного суду.

48-річний Юрій Чернецький є власником мережі барбершопів та батьком п’ятьох дітей.

Читайте також:
У розпал війни: співачка Інна Воронова оголосила збір ₴4 млн на заставу для чоловіка, підозрюваного в торгівлі наркотиками

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна