Генштаб підтвердив масоване знищення росіян у Кадіївці та Мелітополі

Генеральний штаб Збройних сил України підтвердив ураження ворожих баз та знищення значної кількості російських окупантів та їхньої техніки на окупованій території Луганщини та в Запорізькій області.

Про це повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ у вечірньому зведенні у вівторок, 13 грудня.

“В результаті ураження пункту дислокації особового складу російських окупаційних військ 11 грудня в районі населеного пункту Кадіївка Луганської області противник втратив до 60 військовослужбовців вбитими та до 100 – пораненими”, – зазначено в повідомленні.

За даними ГШ, на Запоріжжі було знищено командирів зі складу 58-ї загальновійськової армії сухопутних військ ЗС Росії.

“Підтверджено ураження противника Силами оборони України за попередні дні в Запорізькій області. Так, крім знищення керівного складу 58-ї армії у місті Мелітополь, в районах населених пунктів Енергодар, Токмак та Гуляйполе знищено три артилерійські установки, до 10 одиниць військової техніки різного типу та поранено близько 150 військовослужбовців противника”, – додали в ГШ.

Як відомо, 11 грудня російська сторона заявила про удар Сил оборони України по приватному готелю в місті Кадіївка (колишній Стаханов) на Луганщині. Ідеться про “Гостьовий будинок Жданова”, в якому начебто перебували бойовики ПВК “Вагнер”.

10 грудня було завдано удару “на граничній дистанції” по відпочинковому комплексу в Мелітополі.

Читайте також:
ЗСУ вразили два райони зосередження особового складу окупантів, – Генштаб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна