Новий удар рашистів по Херсону: двоє загиблих, п’ятеро поранених

Російські війська знову обстріляли Херсон. Відомо про двох загиблих і п’ятьох постраждалих.

Про це вдень у понеділок, 12 грудня, повідомив керівник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

“Херсон під масованим обстрілом російських окупантів. Ворог атакував мікрорайон ХБК (Херсонський бавовняний комбінат – “Н”). На цю хвилину відомо про 7 постраждалих, 2 з них – загинули”, – йдеться в повідомленні після 15-ї години.

Також, зазначив Янушевич, бригади екстреної медичної допомоги разом із Червоним Хрестом прямують на мікрорайон Острів. Кількість постраждалих нині невідома.

Годиною раніше голова ОВА інформував, що російські війська завдали удару по житловому сектору Херсона, пошкоджено будинок. За даними прокуратури, є загибла та поранені.

Начальник ОВА закликав херсонців при звуках вибухів негайно прямувати в укриття.

За його даними, за добу 11 грудня російські окупанти 57 разів обстріляли територію Херсонщини. Мирні населені пункти області потерпали від обстрілів з артилерії, РСЗВ та мінометів. Рашисти поцілили в інфраструктурні обʼєкти, приватні та багатоквартирні будинки. Через російські обстріли поранень зазнала 1 людина.

Читайте також:
Росіяни вдарили з “Ураганів” по Гірнику на Донеччині: поранено восьмеро людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна