Російський обстріл знищив автомобілі енергетиків у Херсоні

У ніч на 11 грудня російські окупанти обстріляли обʼєкт критичної інфраструктури в Херсоні та знищили автомобілі енергетиків.

Про це повідомив голова ОВА Ярослав Янушевич.

За його словами, внаслідок обстрілу знищено три службові автомобілі енергетиків, пошкоджено ангар та ще п’ять одиниць техніки.

Пожежа була на площі 30 квадратних метрів.

Пошкодження транспорту додатково сповільнює роботу енергетиків, які днями й ночами працюють на те, щоб відновити енергетичну систему України після російських обстрілів.

Як повідомив голова ОВА, за минулу добу російські окупанти 45 разів обстріляли територію Херсонщини. Били з артилерії, РСЗВ, танків та мінометів.
Ворог знову атакував житлові квартали Херсона. Ворожі снаряди поцілили в пологове відділення лікарні, кафе, інфраструктурний обʼєкт, приватні та багатоквартирні будинки.
За добу 10 грудня через російські обстріли 2 людини загинули, ще 5 жителів Херсонщини отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Читайте також:
Одеса після удару по об’єктах енергетики: ситуація важка, відновлення світла займе більше часу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.