Як здивувати колег: кращі ідеї подарунків на таємного Санту℗

Незабаром у наш будинок постукають новорічні свята і вже зараз нам усім варто ґрунтовно до них підготуватися. І якщо у вас на роботі не дивлячись ні на що планується корпоратив, то вам варто подумати про те, які подарунки вибрати для своїх колег. Найоптимальніший і найцікавіший варіант – це організувати Таємного Санту, тобто анонімне вручення подарунків. Таким чином ваш презент може отримати будь-який із ваших співробітників і ви у свою чергу теж отримаєте щось цікаве. Про те, які подарунки на Тайного Санту будуть дійсно цікаві вашим колегам, ми і розповімо вам далі, наводячи як приклад сертифікати на враження від bodo, які точно не залишать нікого байдужими!

SPA догляд для тіла

Такий презент будуть раді отримати абсолютно усі ваші колеги, як жінки, так і чоловіки. Адже в спа салоні у ваших колег буде можливість відпочити від трудових буднів і по-справжньому розслабитися. Вони отримають повний комплекс різних процедур, що позитивно позначиться на стані їхньої шкіри і, звичайно ж, настрої.

Кіно 4DX

Ще один непоганий варіант для презенту, який оцінять багато ваших колег. Адже в такому кіно можна подивитися фільм із різними ефектами, завдяки чому створюватиметься враження присутності людини безпосередньо в самому сюжеті. Повірте, за такий презент будь-який з ваших колег точно буде вам вдячний!

Сімейна фотосесія

Відмінний варіант для подарунка, адже Новий рік – це все-таки сімейне свято, і багато ваших колег хотіли б напередодні цього дня сфотографувати себе та свою родину на професійній фотосесії. Тим більше, що досвідчений фотограф допоможе вашому колезі та його рідним підібрати потрібні пози та ракурси, а значить фото вийдуть дійсно дуже красивими та цікавими.

Картінг

Сертифікат на картинг – ще один чудовий подарунок на Тайного Санту. Адже ця розвага буде цікава всім, як досвідченим водіям автомобіля, так і тим, хто жодного разу не сідав за кермо. Навіть не сумнівайтеся, подібний сертифікат точно не стане припадати пилом на полиці і найближчим часом ваш колега із задоволенням ним скористається.

Вечеря в італійському ресторані

Рідкісна людина не любить поїсти дійсно смачно, а в ресторані італійської кухні якраз можна спробувати відмінні страви і повною мірою насолодитися їх смаком. Тим більше, що ваш колега піде в цей ресторан зі своєю другою половинкою, а отже такий похід перетвориться ще й на справжнє романтичне побачення!

Квест-кімната

Якщо хочете здивувати когось із своїх колег оригінальним подарунком, то приготуйте на Тайного Санту сертифікат у квест-кімнату! Квест зазвичай проходять із друзями, так що ваш колега можливо влаштує спільний похід з кимось із колег, до числа яких можете потрапити і ви самі. А вже там на місці співробітник розгадуватиме різні логічні завдання, шукатиме вихід із замкненої кімнати або ж робитиме інші речі, що точно йому сподобається і запам’ятається надовго.

Вибирайте той варіант, який здається вам найцікавішим, та дивуйте своїх колег на вашому новорічному корпоративі!

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна