Росіяни вдарили ракетами С-300 по деокупованому Куп’янському району

У ніч на 4 грудня російські війська завдали артилерійських та ракетних ударів по звільненому Куп’янському району Харківської області.

Про це вранці повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, в Куп’янську-Вузловому внаслідок обстрілів було пошкоджено дорожнє покриття, транспортну інфраструктуру.

“Близько 23-ї години ракети С-300, запущені росіянами, пошкодили вікна та дахи в п’яти приватних будинках Шевченківської громади.
Близько 3-ї години ранку з боку РФ відбувся ще один ракетний обстріл смт Шевченкове. Постраждалих немає”, – написав голова ОВА в телеграмі.

Крім того, минулої протягом доби росіяни завдавали удари по населених пунктах Вовчанської громади та Харківського району, а також по Ізюмщині. Без постраждалих.

Фото: тг Олег Синєгубов

Синєгубов розповів, що місцева влада спільно з волонтерами у зв’язку зі збільшенням інтенсивності обстрілів продовжує добровільну евакуацію жителів. На сьогодні виявили бажання переїхати 185 людей. Процес евакуації у більш безпечні місця Харківщини триває.

Читайте також:
РФ ударила ракетами по селу на Харківщині: частково зруйнований п’ятиповерховий будинок

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.