На ЧС-2022 представники ФІФА відібрали прапор “Азову” в іспанських вболівальників

Під час матчу Німеччина – Іспанія іспанські вболівальники розгорнули великий прапор України з символікою полку “Азов” – але представники ФІФА вилучили прапор за те, що він буцімто є забороненим. 

Про інцидент переповів екс-форвард збірної України Роман Зозуля в понеділок, 28 листопада.

“Весь світ захоплено спостерігав за титанічним протистоянням наших захисників Маріуполя. Весь світ бачить, хто є країною-терористом і чиї військові – це окупанти, злочинці, терористи, садисти і зеки. Зазомбована ФІФА нічого не бачить і не чує. Сподіваюсь, що УАФ і Міністерство молоді та спорту теж відреагують на таку ганебну поведінку представників ФІФА, а ті одноклітинні організми, які заборонили підіймати наш прапор на трибунах, попросять вибачення і нарешті вивчать історію питання не за кремлівськими темниками”, – написав Зозуля на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також:
ФІФА й УЄФА усунули весь російський футбол від міжнародних змагань

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна