Окупанти пошкодили насосну станцію, що мала подавати воду до Миколаєва

Російські війська ракетним обстрілом пошкодили насосну станцію МКП “Миколаївводоканал” у Херсонській області, тому швидкого відновлення водопостачання до Миколаєва не буде.

Про це в понеділок, 28 листопада, повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич у телеграмі.

“Під час ракетного обстрілу російські терористи пошкодили насосну станцію МКП «Миколаївводоканал», що розташована в Херсонській області. Тому ще протягом невизначеного часу ми вимушені подавати в місто технічну воду з Бузького лиману”, – написав Сєнкевич.

Він також зазначив, що всі чекали деокупації Херсона й інших тимчасово захоплених земель. Після цього, оперативно, буквально за тиждень, відремонтували водогін. Але маємо справу зі справжніми терористами, які безсилі проти наших військових, а тому воюють із мирним населенням.

За словами мера, місто продовжує ремонтувати мережі, які нищить солона вода: “Тільки-но дозволить безпекова ситуація, оперативно відновимо насосну станцію і повернемо Миколаєву питну воду”.

Читайте також:
У Миколаївській області скорочують комендантську годину

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна