Рашисти завдали ракетного удару по залізниці під Кривим Рогом – значні руйнування

доповнено

Уранці російська армія завдала ракетного удару по Кривому Рогу.

Про це після 9-ї години повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

“У нас «прильоти» у Кривому Розі. Дві російські ракети вдарили по об’єкту транспортної інфраструктури. Серйозні руйнування. Всі деталі з’ясовуються”, – написав він у телеграмі.

Голова військової адміністрації Олександр Вілкул інформував про ракетну атаку о 8:15.

Згодом він повідомив: “Два ракетні удари. Влучення в об’єкт транспортної інфраструктури. Руйнування значні. Наслідки з’ясовуються”.

Голова РВА Євген Ситниченко в ефірі національного телемарафону уточнив, що було дві ракети і два влучання. Удар рашистів припав на залізничний вузол у Криворізькому районі, рух залізницею зупинено, і доведеться докладати значних зусиль для його відновлення. Від вибухів постраждали також навколишні будинки, але людських жертв немає.

Перед тим Вілкул сповіщав: “Криворізький район – вночі обстрілів не було. Ворог продовжує терор Нікопольського району. Вночі окупанти завдали ударів по Червоногригорівській та Марганецькій громадах із РСЗВ “Град” та важкої артилерії. У Червоногригорівській громаді пошкоджено 12 приватних будинків та господарських споруд, автівки, газопровід. У Марганецькій громаді наслідки обстрілів уточнюються. Без втрат”.

Читайте також:
Новий авіаудар росіян по Часовому Яру – зруйновано під’їзд, є постраждалі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна