Прокурор САП Грищук на фронті запалив Свічки пам’яті на мінометі. ФОТО

Антикорупційний прокурор, колишній голова САП Максим Грищук показав, як він запалив Свічку пам’яті в день вшанування жертв голодоморів на фронті.

Офіцер ЗСУ виклав у фейсбук фото, на якому – зведений міномет та дві окопні свічки на опорній плиті міномета.

“Цього року 89-ті роковини Голодомору 32-33. Цього року зброї на вікні удома не буде – бо не вдома. Цього року буде інша зброя, і вона вже говорить з ворогом дуже доступною (доходчивою) для нього мовою. Цього року вже зі зброєю в руках і з окопними свічками біля неї. Цього року ми тут, щоб ніколи знову. Пам’ятаємо”, – написав військовослужбовець.

Максим Грищук. Фото: Новинарня

Нагадаємо, прокурор Максим Грищук перебував у статусі виконувача обов’язків глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури впродовж майже двох років. Він – ветеран АТО, “кіборг”, який захищав ще Донецький аеропорт 2014 року. Одразу після повномасштабного вторгнення росіян у лютому 2022 року знову став до лав ЗСУ, очолив гранатометний підрозділ у складі київської бригади тероборони. Надалі – поїхав воювати на фронт на схід і південь.

Читайте також:
Прокурор САП Максим Грищук на передовій:
З кожною поставкою західного озброєння перевага ворога зменшується

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна