Заручальний перстень як символ вірності ℗

Заручне кільце можна вважати символом романтики, любові та вірності, однак у наш час люди стали прагматичнішими. Тепер ця прикраса скоріше символізує спроможність нареченого та серйозність його намірів. Надаючи майбутній дружині дорогий заручний перстень як подарунок, він ніби робить перший внесок і подає сигнал, що готовий забезпечувати її і далі. Такі прикраси можна замовити з доставкою в ювелірному інтернет-магазині Золотий Вік: https://zolotoyvek.ua/ru/kolca/l/tip_izdeliya:pomolvochnye/

Різновиди заручних кілець

Заручні кільця, або заручальні каблучки (рос. – помолвочные кольца), може, і не такі затребувані, як шлюбні обручки, але вони теж діляться на безліч різновидів. Спробуємо виділити кілька найпопулярніших типів:

  1. Класичне. Це витончений виріб із лаконічним дизайном та одним каменем. Вважається, що класика та мінімалізм ніколи не вийдуть із моди.
  2. Кластер. Відрізняється тим, що замість одного великого каменю використовується велика кількість дрібних, зібраних в одному місці. Виглядають вони майже як цілісний мінерал, але коштує такий виріб значно менше.
  3. Ореол. У такій прикрасі центральний камінь оточений дрібнішими, які доповнюють його блиск.
  4. Трилогія. Як випливає з назви, таке кільце заручини прикрашене трьома камінням, розташованими в ряд. Найчастіше вони однакового розміру, але зустрічаються різновиди, де центральний мінерал більший.
  5. Пара. Цей виріб прикрашений двома однаковими каменями, які символізують закохану пару. Дуже популярне серед знаменитостей.
  6. Нескінченність. Такий аксесуар прикрашений доріжкою з дрібного каміння по всьому діаметру зовнішньої поверхні, що символізують нескінченне кохання, безсмертя і прагнення до досконалості.

Як правильно носити перстень заручин?

Звичай дарувати заручальні каблучки прийшов до нас із Заходу. У наших предків такої традиції не було, тож питання правильного носіння цих виробів залишається відкритим. Але ви точно не помилитеся, якщо будете носити заручне кільце на безіменному пальці правої руки. Після весілля його можна буде перемістити на середній, тому що безіменний буде зайнятий обручкою.

Також слід зазначити, що у західних традиціях такі прикраси носять на лівій руці. Якщо ви відносите себе більше до католиків, то права рука це, ймовірно, не ваш вибір. Якщо ж релігійні традиції для вас не важать, то вибір за вами. Надягайте аксесуар на будь-яку руку. Головне, щоб він не створював дискомфорту, а також поєднувався з гардеробом та іншими прикрасами.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна