Росіяни посилили терор в окупованому Мелітополі, – Федоров

Російські загарбники посилили знущання на мешканцями окупованої частини Запорізької області, особливо Мелітополя, через відсутність перемог на фронті.

Про це в понеділок, 21 листопада, повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

“Цього тижня в нас була змога поспілкуватись з великою кількістю наших жителів, які звільнилися з полону. Наведу лише декілька прикладів, про що розповідають ті, хто був там. Є люди, які сидять у полоні понад 8 місяців. А в останні місяці росіяни навмисно привозять мобілізованих до місць, де утримуються наших жителів, щоб вони тренувались бити цивільних на людях, які перебувають у полоні”, – сказав він.

За його словами, регулярним є, зокрема, катування струмом.

За інформацією Федорова, одного разу російські окупанти 9 днів тримали стоячи жінок у морському контейнері.

“На жаль, терор та знущання над цивільних населенням збільшується на тимчасово окупованій частині Запорізької області, особливо в Мелітополі”, – підсумував Федоров, наголосивши, що причиною посилення терору може бути відсутність перемог на фронті.

Читайте також:
У Мелітополі внаслідок вибуху постраждав колаборант Трухін, – мер

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна