У Мелітополі внаслідок вибуху постраждав колаборант Трухін, – мер

Унаслідок вибуху вранці 15 листопада в Мелітополі важко поранений один із братів-колаборантів Трухіних – Дмитро Трухін.

Про це повідомив мер міста Іван Федоров.

“Мінус один із мелітопольських братів-колаборантів Трухіних. Вибух у Мелітополі – гучне завершення кар’єри пособника окупантів Дмитра Трухіна, прямо біля під’їзду будинку. У надважкому стані колаборанта доставили в лікарню”, – написав Федоров у телеграм-каналі.

Він нагадав, що раніше Дмитро Трухін обіймав посаду директора КП “Комунальна власність”, але був звільнений за розтрату комунального майна.

“Давній прихильник гауляйтерів Мелітополя Балицького і Данильченко. Був депутатом Мелітопольської міської ради трьох скликань, зокрема від Компартії та “ОПЗЖ”. Брав участь у незаконних “підвальних” сесіях міськради”, – розповів Федоров.

Від початку повномасштабної війни в Україні в 2022 році Трухін став близьким поплічником окупантів. Повернувся в КП “Комунальна власність” і курирував незаконний розподіл землі та майна, а також допомагав у зборі грошей для фінансування псевдореферендуму.

Читайте також:
У Мелітополі пролунав вибух у багатоповерхівці, де живе колаборант Бойко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна