Лавров достроково поїхав із саміту G20, Кислиця покпинив

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця покпинив над міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим, який достроково поїхав із саміту “Групи 20” в Індонезії.

“Повідомляють, що Лавров поїхав із саміту G19 на Балі. Якщо це правда, то це не лише перетворить саміт на справді G19, а й поб’є попередні рекорди швидкості руzzької дипломатії на міжнародних майданчиках”, – написав Кислиця у Twitter 15 листопада.

Допис він проілюстрував зображенням Лаврова на Балі у футболці, на якій примальовано український тризуб (замість корони, я було в оригіналі).

Контекст

Раніше цього дня російські ЗМІ повідомили, що глава МЗС РФ відлетів з Індонезії ще в перший день дводенного саміту G20. А саме Лавров очолював російську делегацію – при тому, що Путін на саміт “двадцятки” не прибув.

Очікується, що 16 листопада лідери G20 ухвалять підсумкову заяву саміту, в яку, за даними ЗМІ, може бути включений пасаж із засудженням війни проти України.

Напередодні ЗМІ повідомляли, нібито Лаврова госпіталізували на Балі, але МЗС РФ заперечувало.

Читайте також:
Зеленський на G20 презентував пропозиції для справедливого закінчення війни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна