У Херсоні оголосили тривалу комендантську годину та обмежили в’їзд-виїзд

У звільнених населених пунктах Херсонської області підрозділи Сил оборони України проводять стабілізаційні заходи. До Херсона повернулись та розпочали там роботу представники обласної військової адміністрації. Серед іншого, оголошено про тривалу комендантську годину.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у вечірньому зведенні в суботу, 12 листопада.

Голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич також заявив, що вже перебуває в місті та приступив до роботи.

“Очільник обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич, Національна поліція, СБУ вже працюють в місті та області”, – сказано в підписі під відео в телеграм-каналі Янушевича о 17-й годині.

У наступному відео, звертаючись до херсонців, Янушевич оголосив про запровадження тривалої комендантської години.

“Нашим завданням є забезпечення безпеки вашого життя. Тому ми змушені ввести сьогодні з 17-ї години вечора до 8-ї ранку комендантську годину. Відповідне розпорядження підписане начальником військової адміністрації міста Херсон”, – сказав голова ОВА.

Він також зазначив, що буде обмежена можливість виїзду з міста та в’їзду в місто до забезпечення заходів із розмінування.

“Повірте, ми все робимо для того, щоб повернути нормальну життєдіяльність у місто Херсон та Херсонську область”, – заявив Янушевич.

Читайте також:
Деокупований Херсон: проблеми з енергопостачанням і зв’язком вирішують, але заважає замінування

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна