“Пр**бали все на світі, нах**. А далі що? Всю Росію віддамо?”: загарбник про відхід окупантів на Півдні, – ПЕРЕХОПЛЕННЯ ГУР

Російські війська відійшли на Миколаївському напрямку і обговорюють, що їх можуть передислокувати до Білорусі.

Про це ввечері в п’ятницю, 28 жовтня, інформує пресслужба Головного управління розвідки МОУ.

“Російський військовий розповів другу про відхід з Миколаївського напрямку та вірогідну передислокацію до Білорусі. Окупант – у абсолютному розпачі”, – йдеться в повідомленні.

“Сьогодні мене, можливо, в цьому світі вже не буде, нах**. Розумієш? Тому що все з “нашого” Миколаївського напрямку бере і виходить, нах** в Росію. Віддаємо всі позиції, все – піз**ць. Я в це не вірив, поки не приїхав командир дивізіону, підполковник, і не сказав (…)

Пр**бали все на світі, нах**. А далі що буде? Всю Росію віддамо?”, – говорить окупант своєму товаришеві і додає, що на цьому напрямку “загинули тисячі своїх”.

Читайте також:
Контррозвідники СБУ знищили ворожий радіолокаційний комплекс “Сілок-01”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна