МЗС Ірану закликає своїх громадян залишити Україну

Міністерство закордонних справ Ірану радить своїм громадянам утриматися від поїздок в Україну, а в разі перебування в Україні залишити її.

Про це повідомила пресслужба іранського МЗС у п’ятницю, 21 жовтня.

“У туристичній раді Головного консульського управління МЗС наголошується: у зв’язку з ескалацією воєнних конфліктів і посиленням нестабільності в Україні всім громадянам Ірану наполегливо рекомендується утриматися від поїздок до цієї країни. Також у цьому оголошенні всім громадянам Ірану, які проживають в Україні, рекомендується залишити цю країну, щоб зберегти своє життя та безпеку” – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, Рада ЄС затвердила в четвер санкції стосовно Ірану за постачання Росії безпілотників, які завдають ударів по Україні. Слідом за ЄС таке саме рішення ухвалила Велика Британія, запровадивши санкції стосовно трьох громадян Ірану й одного підприємства – виробника дронів.

Читайте також:
СБУ почала слідство щодо постачання Іраном дронів і ракет Росії для війни в Україні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна