Військові ЗСУ на фронті забезпечені зимовою формою на 100%, – МОУ

Усі військові ЗСУ, які перебувають у районі бойових дій, забезпечені зимовою формою одягу на 100 відсотків.

Про це заявив заступник міністра оборони України В’ячеслав Шаповалов, повідомляє “Арміяінформ”.

“Поставки йдуть кожного дня — це досить великі обсяги, й ми зараз ведемо роботу практично “з коліс“. Усе, що надходить до логістичних складів ЗСУ, практично відразу направляється командуванням на забезпечення частин. Засобами захисту (шоломи, балістичні бронежилети) особовий склад ЗСУ забезпечено повністю. Сьогодні ми вже перейшли до утворення стратегічних запасів”, – сказав заступник міністра оборони.

Крім того, за словами Шаповалова, допомогу надають і країни-партнери. Причому не тільки по форменому одягу, а й по іншій номенклатурі: наметах, обігрівачах та технічному обладнанню. І хоча основна маса постачань здійснюється за рахунок державних закупівель, допомога партнерів, волонтерів дуже важлива і необхідна.

Читайте також:
Естонія надсилає для ЗСУ нову партію боєприпасів і зимового одягу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна