Ізраїльський міністр заявив, що нарешті настав час надати Україні військову допомогу

Ізраїльський міністр у справах діаспори Нахман Шай виступив за зміну ставлення Ізраїлю до війни РФ проти України та за надання військової допомоги Україні.

Про це він написав у Twitter у неділю, 16 жовтня.

“Сьогодні вранці стало відомо, що Іран передає Росії балістичні ракети. Більше немає сумнівів у тому, яку позицію має зайняти Ізраїль у цьому кривавому конфлікті. Настав час Україні отримати військову допомогу, як її надають США і країни НАТО”, – заявив Шай.

Як інформувала “Новинарня“, 16 жовтня американське видання The Washington Post із посиланням на джерела повідомило, що Іран посилює свої зобов’язання постачати зброю Росії для війни проти України і готовий передати не тільки дрони, а й ракети класу “земля-земля”.

23 вересня президент Володимир Зеленський заявляв, що шокований відсутністю допомоги Україні від Ізраїлю з початку повномасштабного вторгнення Росії.

Читайте також:
Іран може передати Росії балістичні ракети Fateh-110 та Zolfaghar: чим вони небезпечні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна