Польща блокуватиме повернення РФ і Білорусі у великий спорт

Польща робитиме все можливе, щоб блокувати повернення Російської Федерації і Білорусі до міжнародних спортивних змагань.

Про це в п’ятницю, 14 жовтня, інформує пресслужба польського міністерства спорту і туризму.

“Ми продовжуємо наші дипломатичні зусилля, щоб зупинити рішення, які можуть уможливити повернення росіян і білорусів у світовий спорт у найближчому майбутньому. Нам потрібно реагувати негайно і жорстко”, – сказав міністр спорту і туризму РП Каміль Бортнічук на зустрічі з послом України у Польщі Василем Зваричем.

У лютому 2022 року МОК рекомендував міжнародним федераціям усунути росіян від змагань через повномасштабну військову агресію Росії проти України.

Відтоді членство Росії в більшості міжнародних спортивних федерацій було призупинено, а російських спортсменів виключено з міжнародних змагань.

Читайте також:
У матчі хокейного єврокубка спалахнула масова бійка із росіянами з турецького клубу, які ображали українців. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна