Воїни ЗСУ знялися в пікантній фотосесії: збирають на зимовий одяг. ФОТО

Військовослужбовці Сил оборони України знялися у фотосесії, щоб зібрати кошти на зимову форму для батальйону своїх побратимів. 

Про це повідомили в “Демократичній Сокирі”, поширивши світлини авторства Катерини Ейхман. 

“Так уже десятки років роблять австралійські пожежники, щоб зібрати гроші на благодійність! У наших хлопців не менш амбітна мета — допомогти нам вдягнути на зиму цілий батальйон!”, – йдеться в дописі. 

“Ветеран АТО, який валить окупантів із 2015 року, власник барбершопу, що став старшим сержантом взводу.  Тренер із боксу, який мріє відправити у вічний нокаут тисячі росіян. Власник кросфіт залу, який оббігав кілька військкоматів, щоб його забрали на службу. Та юрист, який кожному окупанту дослівно розкаже чия це земля! Усі вони різні, але хочуть одного — перемоги, ну і щоб котикам було тепло!”, – наголошують в “Демократичній Сокирі”. 

Реквізити

Гривня, валюта і крипта — https://bit.ly/33x63od

Карта — 5169 3351 0047 5223

PayPal — [email protected]

одягни котика 12 одягни котика 11 одягни котика 10 одягни котика 9 одягни котика 8 одягни котика 7 одягни котика 6 одягни котика 5 одягни котика 4 одягни котика 3 одягни котика 2 одягни котика1 одягни котика
<
>

Читайте також:
Рятувальники Київщини знялися у фотосесії для підтримки безпритульних тварин. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.