Видавництво Vivat готує до друку першу біографію Залужного

Видавництво Vivat випустить першу біографію Головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці видавництва.

Книжка вийде під назвою “Залізний генерал. Уроки людяності”.

З огляду на безпеку ім’я автора до відкриття передпродажу на книгу розголошуватиметься. 

“Це історія про сміливого та рішучого чоловіка, залізного генерала, який залишився людяним, щирим та байдужим до слави. Це спроба показати Валерія Залужного насамперед як людину, якій довіряють мільйони. Книжка, написана найближчим свідком подій, дозволить зазирнути за лаштунки доленосних нарад, почути голоси тих, хто стоїть пліч-о-пліч і наближає перемогу”, – йдеться в повідомленні.

У видавництві зазначили, що 24 лютого 2022 року Валерій Залужний, віддаючи наказ, промовив слова, що стали символом українського спротиву: “Країна тримається на наших плечах”. 

“Відтоді понад вісім місяців залізні руки генерала кують нашу перемогу в російсько-українській війні. Він приймає рішення, від яких залежить майбутнє України і кожного з нас. Він несе смерть ворогам і волю нашим землям. І “просто робить свою роботу”, по-батьківськи і з жартами, бо гумор, як і боротьба, об’єднує. Він уособлює кожного воїна, що просто зараз зі зброєю у руках боронить нашу землю”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
Залужний – на обкладинці журналу Time

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна