У Дніпрі російська ракета розірвалася за п’ять метрів від пасажирського автобуса: всі живі

У Дніпрі російська ракета розірвалася за п’ять метрів від пасажирського автобуса – ніхто з людей не загинув.

Про це у понеділок, 10 жовтня, повідомив мер міста Борис Філатов. 

“Хоча Бог помер, але дива іноді трапляються. Звичайний пасажирський автобус. Ракета вибухнула буквально за п’ять метрів. Усі живі”, – написав він.

За даними глави ОВА Валентина Резніченка, внаслідок російських атак по Дніпропетровській області щонайменше четверо загиблих та 19 поранених. Росіяни скерували на область більш ніж 10 ракет. Чотири ракети знищили наші ППО.

“Ворог вдарив по об’єктах критичної  інфраструктури, житлових кварталах, зупинках транспорту. Бив тоді, коли люди йшли на роботу. Умисно. Щоб посіяти паніку. Є серйозні руйнування. Всі служби працюють. В одному з районів Кривого Рогу зникло світло. На зараз без електроенергії понад 80 000 людей. Енергетики уже стали до роботи”, – написав Резніченко в тг-каналі.

Читайте також:
Путін виступив зі зверненням після ракетної атаки по Україні. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна