Путін виступив зі зверненням після ракетної атаки по Україні. ВІДЕО

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Україна нібито намагалася підірвати “Турецький потік”, нібито вже вчинила три теракти щодо Курської АЕС і 8 жовтня атакувала незаконно зведений Росією міст через Керченську протоку.

Про це він заявив під час свого звернення після ракетної атаки по містах України у понеділок, 10 жовтня. 

“Україна намагалася підірвати “Турецький потік”. СБУ вже здійснила 3 теракти щодо Курської АЕС”, – заявив глава держави-агресорки.

Деталі: Президент країни-терориста, яка вранці 10 жовтня випустила 83 ракети і вбила щонайменше 10 людей в Україні, заявив, що нібито “київський режим давно використовує терористичні методи”.

Він також додав, що Росію нібито не допускають до розслідування вибухів на “Північних потоках”.

“Сьогодні вранці за пропозицією міністерства оборони та за планом генерального штабу Росії нанесений масований удар високоточною зброєю великою дальності повітряного, морського, наземного базування по об’єктах енергетики, військового управління та зв’язку України”. – сказав Путін.

“У разі продовження спроб проведення на нашій території терактів, відповіді з боку Росії будуть жорсткими, і, за своїми масштабами, відповідатимуть рівню загроз щодо Російської Федерації”, – резюмував Путін.

Читайте також:
РФ сьогодні пошкодила 11 важливих інфраструктурних об’єктів України, – Шмигаль

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна