Біля кордону з боку Білорусі зосереджено тільки 6 батальйонів противника, – ГУР

Росія намагається втягнути Білорусь у відкриту війну з Україною, та наразі на кордоні зосереджено тільки шість батальйонів.

Про це заявив представник Головного управління розвідки МО України Вадим Скібіцький у програмі військового телебачення України “Під прицілом”, інформує пресслужба ГУР.

“Ми бачимо заходи, які проводяться РФ для того, щоб змусити керівництво Білорусі вступити у відкриту війну. Постійно проводяться зустрічі Путіна й Лукашенка, де обговорюється це питання, і Путін намагається схилити Лукашенка до цього рішення”, – сказав він.

“На сьогоднішній день, за даними воєнної розвідки України, біля нашого кордону зосереджено шість батальйонів. Це і механізовані батальйони, це і батальйони повітряно-десантних військ так званого командування сил спеціальних операцій.

Наскільки довго буде така ситуація, це залежатиме від того, як будуть розвиватися події на фронті, і взагалі як будуть розвиватися події у війні Росії проти нашої держави”, – зазначив представник воєнної розвідки України.

Читайте також:
Росіяни шукають снаряди у третіх країн та тягнуть із Білорусі, – ГШ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна