Під час удару по Запоріжжю постраждав двір капітана “Динамо” Сидорчука: він звернувся до Маска

Капітан “Динамо” Сергій Сидорчук дуже чуттєво відреагував на нічний обстріл Запоріжжя росіянами – внасліжок ракетного удару постраждав його рідний двір.

Сидорчук закликав чоловіків із Запоріжжя допомогти ДСНС із розбиранням завалів на сторігці в інстаграмі у четвер, 6 жовтня. 

“Це мій двір… Чи так я уявляв собі його у майбутньому, коли ходив тут малим щодня? Я мріяв, що у 2022 році тут будуть хмарочоси, супергерої й електрокари. Хмарочосів нема, бо все руйнується ворогом. Але будуть, коли ми переможемо та відбудуємо усе. Супергерої є. Це наші ЗСУ. Та електрокари. Попри затуманення розуму у їхнього виробника (Ілона Маска – прим.). Хоча я б хотів, щоб і він побачив ці кадри сьогодні. І в момент, коли ранок починається з жахливих новин та фото рідних місць, я бачу, як представники країни-вбивці повертаються у бокс. Спорт поза політикою? Серйозно?”, – запитує він.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Sydorchuk Sergii 5️⃣ (@sydorchuksergii)

“Я б теж дуже хотів бути поза політикою. І думав колись, що був. Це дуже зручно. До першої сирени, до перших сліз твоєї дитини, бо їй страшно, до першої ракети над головою та першої ракети у твоєму дворі… Запоріжжя. Болить”, – написав він.

Читайте також:
У Запоріжжі на місці ракетного удару під завалами знайшли тіла двох людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна