Зеленський прокоментував “Лиманський котел” для росіян

Президент України Володимир Зеленський прокоментував події, які відбуваються поблизу Лимана Донецької області, і подякував Збройним силам України.

Він виступив традиційно зі своїм зверненням до українського народу ввечері в п’ятницю, 30 вересня.

“Маємо суттєві результати на сході нашої країни. Про це вже достатньо публічної інформації. Усі чули, що відбувається у Лимані Донецької області. Це кроки, які значать для нас багато. І я дякую усім нашим бійцям за реалізацію цього елементу нашого оборонного задуму!” – заявив Зеленський. 

Він також згадав окремі військові частини за бої на Донеччині: “Особливо хочу відзначити бійців 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади та 54-ї окремої механізованої бригади за незмінну хоробрість, за героїзм на Сіверському та Бахмутському напрямках”.

Також глава держави подякував військовим за звільнення смт Ямпіль на Донеччині.

“… А також нашим військовослужбовцям 214-го окремого стрілецького батальйону Сил спеціальних операцій і 103-ї окремої бригади територіальної оборони за звільнення Ямполя. Дякую і підрозділам нашої розвідки ГУР МО, а також Службі безпеці України”, – сказав Зеленський у зверненні.

“Ми повинні звільнити всю нашу землю, і це буде найкращим доказом того, що міжнародне право й людські цінності не зламати жодній державі-терористу – навіть такій знахабнілій, як Росія. Україна сьогодні ухвалила рішення на свій захист. Усі вони будуть реалізовані. Рішення РНБО і Ставки. Працюємо заради нашої перемоги”, – додав глава держави. 

Читайте також:
Шанс помститися за Іловайськ. У день “анексії” ЗСУ влаштовують росіянам Лиманський “котел”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна