Україна має стати військовою державою, як Ізраїль, – Залужний

Україна має стати, за аналогією з Ізраїлем, військовою державою. 

Таку думку висловив у четвер, 29 вересня, Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний під час зустрічі із головним рабином України Моше Реувеном Азманом. 

“Отримав благословення на Перемогу і щирі слова підтримки на адресу України та її Збройних Сил у спротиві російській агресії. Наші народи знають, що таке боротьба за виживання. А ця війна є ні чим іншим, як боротьбою українського народу за своє існування”, – написали у ФБ комунікаційники головкома. 

Зазначається, що під час розмови сторони акцентували, що Росія є фашистською державою.

“Вважаю, що в умовах такого сусідства Україна має стати, за аналогією з Ізраїлем, військовою державою”, – цитує Залужного його пресслужба. 

Також розмову присвятили обговоренню питань призначення військового капелана юдея та забезпечення духовних потреб військовослужбовців. 

“Щиро вдячний за лікування наших поранених воїнів в Ізраїлі та надану гуманітарну допомогу”, – резюмував генерал Залужний. 

Читайте також:
Залужний переговорив із Каволі про те, як буде реагувати на мобілізацію в РФ. Той похвалив

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна