У ЗСУ назвали протяжність активної лінії фронту з росіянами

Збройні Сили України сьогодні стримують ворога на сухопутній ділянці протяжністю 3390 кілометрів, у тому числі активна лінія фронту з агресором становить близько 850 кілометрів.

Про це у четвер, 29 вересня, заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов під час онлайн-брифінгу представників Сил безпеки та оборони України в Military Media Center.

За його словами, протягом цього тижня під час проведення операції Сил оборони відбулося 78 бойових зіткнень із противником.

Громов також наголосив, що в результаті успішних дій складових Сил оборони України в Слобожанському операційному районі було звільнено понад 1000 квадратних кілометрів української землі та встановлено контроль над понад 50-ма населеними пунктами.

Читайте також:
На Харківщині ЗСУ звільнили вже 454 населених пункти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна