Січеславські десантники показали свіжу порцію ліквідованих окупантів і спаленої техніки. ФОТО

Військові 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади днями ліквідували низку російських окупантів і знищили чимало ворожої техніки.

Про це інформує пресслужба бригади.

“Підрозділи ДШВ ЗСУ метр за метром звільняють українські території від кремлівських загарбників. Так буде з кожним окупантом, хто прийшов загарбати нашу землю.

Кращий варіант для ворога – здатися нам у полон. Гарантуємо кожному російському військовому, хто буде затриманий Січеславськими десантниками, поводження згідно з Женевськими конвенціями”, – йдеться в повідомленні.

Знищена техніка росіян Ліквідований російський військовий Ліквідований російський військовий 2 Знищена техніка росіян 2 Ліквідований російський військовий 3 Знищена техніка росіян 4 Знищена техніка росіян 5 308000390_418462360466848_1531886184106912384_n
<
>

Читайте також:
“Якби робив засічки на кожного, то гвинтівка була б уся порубана”: снайпер 25 опдбр про ліквідацію росіян на фронті. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна