Від удару РСЗВ росіян по Нікопольщині поранені двоє цивільних

У ніч на 24 вересня російські окупаційні війська знову били по Нікопольському району на Дніпропетровщині, є поранені.

Про це повідомив голова обласної ради Микола Лукашук.

“Рано вранці під обстріл потрапив Марганець. Ракети від «Градів» прилетіли на територію хлібозаводу. Двоє людей – чоловік 1973 року народження і жінка 1971 року народження – дістали поранення. Жінка у важкому стані. Обох постраждалих шпиталізували.

Внаслідок обстрілу сталася пожежа, яку нині вже приборкали рятувальники. Згоріло декілька легкових автівок, пошкоджено адмінбудівлю. Чим окупантам заважає хлібозавод – незрозуміло. Вочевидь, руйнувати просто вже стало для них звичкою.

Також в місті зачепило зо два десятки приватних будинків, п‘ять багатоповерхівок, машини, електромережі”, – написав Лукашук у телеграмі.

За його повідомленням, також окупанти обстріляли з ракетних систем залпового вогню “Ураган” Червоногригорівську громаду. Попередньо – ніхто не постраждав.

Читайте також:
Обстріл Запоріжжя: серед цивільних є загиблий і 9 поранених, збито російську ракету

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна