Рада внесла зміни до бюджету щодо використання грошей дорожнього фонду

Верховна Рада прийняла в цілому законопроєкт про внесення змін до Закону “Про Державний бюджет України на 2022 рік” щодо використання коштів державного дорожнього фонду.

Про це в середу, 21 вересня, повідомив у телеграмі представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

За законопроєкт №7669 проголосували 269 депутатів.

Мельничук зазначив, що положеннями документу передбачається, що у 2022 році 50% коштів Державного дорожнього фонду спрямовуватимуться на будівництво та реконструкцію міжнародних автомобільних пунктів пропуску з країнами Європейського Союзу у порядку, визначеному урядом.

За даними “Укравтодору”, внаслідок військових дій зазнали руйнувань різного характеру близько 24,8 тис. км автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Київській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Черкаській та Чернігівській областях.

Також зруйновано або пошкоджено 311 штучних споруд.

Читайте також:
Рада закликала світ не визнавати “референдуми”, які РФ намагається провести на окупованих територіях

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна