Російська армія на окупованих територіях готується оборонятися, – розвідка

Російська армія готується до оборонних операцій на окупованих територіях і формує до трьох ліній оборони.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України генерал-майор Вадим Скібіцький, передає Kyiv Post у вівторок, 20 вересня.

“Те, що відмічає воєнна розвідка – йде активна підготовка російських військ до оборонних операцій. Вони здійснюють побудову своїх оборонних позицій першої й другої лінії.

По суті, вони робили таке і на Півдні України, в Херсонській області. Коли російські війська захопили ці території, зразу ж була організована оборона – мінімум дві, а то й три лінії. Зараз вони намагаються створювати резерви, щоб поновити свої позиції. З цим є проблеми, ми це чітко бачимо”, – сказав він.

Скібіцький впевнений, що створення резервів, а тим паче швидке просування по нашій території – це “дуже проблемно для Російської Федерації”.

Читайте також:
“У них армія значно сильніша”: українська розвідка перехопила розмову окупантів біля Куп’янська

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна