Окупанти вдарили по двох районах Харкова і звільнених населених пунктах області, є поранені

Російські військові вночі обстріляли Слобідський і Київський райони міста Харкова. Ворожої атаки зазнала також і область.

Про це вранці в п’ятницю, 16 вересня, повідомив голова ХарківОВА Олег Синєгубов.

“У Слобідському районі Харкова ракета влучила в землю поряд із двоповерховим житловим будинком. Він частково пошкоджений, зруйновано п’ять гаражів, згоріло авто. Легкі ушкодження отримали четверо людей, в тому числі двоє дітей 5 та 17 років”, – поінформував він.

У Київському районі ракета влучила в одноповерхову нежитлову будівлю – без втрат.

У смт Золочів близько 3:30 ночі дві ракети окупантів влучили в асфальт неподалік закладу освіти. У будівлі вибито вікна. Попередньо – без втрат.

“Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював нещодавно звільнені населені пункти Харківщини в Харківському, Куп’янському та Ізюмському районах. Зруйновані житлові будинки та постраждалі.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Куп’янському районі десять людей зазнали поранення, в тому числі 2 дітей 12 та 13 років. Ще одна поранена жінка в Ізюмському районі, та одна людина – в Харківському”, – додав Синєгубов.

Читайте також:
В Ізюмі виявили велику братську могилу українських воїнів та близько 500 поховань цивільних. ФОТОРЕПОРТАЖ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна