На Харківщині військові визволили п’ятьох підлітків, яких окупанти утримували в підвалі

Прикордонники звільнили п’ятьох підлітків, яких окупанти утримували в підвалі в Харківській області.

Про це в четвер, 15 вересня, інформує пресслужба ДПСУ.

Під час виконання завдань у Куп’янську прикордонники за інформацією місцевих жителів виявили п’ятьох підлітків, віком від 15 до 17 років, закритих окупантами в одному з підвальних приміщень.

До звільнення четверо дівчат та хлопець перебували у підвалі уже сім днів. Підлітки, мешканці Куп’янського, Ізюмського та Чугуївського районів, виявилися студентами навчального закладу – майбутніми медиками.

Звільнені дівчата і хлопець розповіли, що окупанти проводили з ними фільтраційні заходи, після чого без пояснення причин закрили у підвалі.

“Вдячності підлітків не було меж. Важко уявити, що могло трапитися з дітьми, якби Сили оборони України не деокупували цю територію. Наразі зі звільненими дівчатами та хлопцем працюють співробітники компетентних правоохоронних органів”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
“У них армія значно сильніша”: українська розвідка перехопила розмову окупантів біля Куп’янська

Контрнаступ на Харківщині: Данілов назвав співвідношення втрат України і РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна