ЗСУ звільнили вже 300 населених пунктів Харківщини, звільнення області триває, – МОУ

Українські війська звільнили в Харківській області від армії РФ 3800 квадратних кілометрів. Кількість деокупованих населених пунктів сягнула 300.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у вівторок, 13 вересня, в ефірі національного телемарафону, перебуваючи у звільненій Балаклії.

“Ця операція по звільненню Харківської області тривала декілька днів, і вона планувалась на декілька днів. Починаючи з 6 вересня по сьогодні звільнено 3 800 квадратних кілометрів, більше 300 населених пунктів і близько 150 тисяч наших людей стали вільними від окупації”, – сказала представниця МОУ.

“Операція триває, вона розпланована до повного звільнення Харківської області“, – розповіла Маляр.

При цьому вона не стало розголошувати всіх деталей щодо звільнення області та висловила впевненість, що “це станеться якнайшвидше”.

Читайте також:
Поштові оператори відновлюють роботу в деокупованих містах Харківщини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна