Поштові оператори відновлюють роботу в деокупованих містах Харківщини

З 12 вересня “Нова Пошта” вже почала роботу в Чугуєві Харківської області. Тим часом поштовий батальйон “Укрпошти” просувається на Балаклію.

Про це нам повідомила пресслужба “Нової Пошти” та генеральний директор “Укрпошти” у Telegram-каналі.

У “Новій Пошті” повідомили, що в Чугуєві відкрили для обслуговування стаціонарне відділення № 1 за адресою вул. Героїв Чорнобильців, 50А. Воно працюватиме щодня з 9:00 до 17:00. У відділенні доступні всі фінансові послуги та доставлення.

“Тепер мешканці Чугуєва й околиць можуть отримувати посилки та гуманітарну допомогу від близьких та рідних”, — зазначили у пресслужбі.

Також жителі можуть замовляти найнеобхідніше в інтернеті: їжу, ліки, речі найпершої потреби або товари, яких ще немає у місцевих магазинах.

У компанії кажуть, що в усіх деокупованих населених пунктах Харківщини “Нова Пошта” якнайшвидше відремонтує стаціонарні відділення та незабаром відкриє мобільні відділення для доставлення відправлень.

Читайте також:
ЗСУ вийшли на кордон з РФ у Харківській області: звільнено село Тернова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна