Російські спецслужби створили фейковий сайт Зеленського для німців, – ОП

Російські спецслужби створили для німецької аудиторії фейковий сайт президента Володимира Зеленського, щоб дискредитувати українську владу.

Про це в четвер, 8 вересня, інформує пресслужба офісу президента з посиланням на дані розвідки.

За інформацією Головного управління розвідки МОУ, спецслужби РФ створили фейковий інтернет-портал для дискредитації Зеленського у країнах Західної Європи.

Зокрема, 7 вересня з’явився такий сайт для німецької аудиторії. Його запуск мав відбутися 30 вересня.

На офіційних ресурсах офісу президента немає жодної інформації про цей сайт. Крім того, портал створений для привласнення коштів під виглядом фонду допомоги Україні.

“Закликаємо українців і міжнародну спільноту не довіряти російським фейкам і брати до уваги інформацію виключно з офіційних сторінок президента України та офісу глави держави”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно розвідка повідомляла, що російські спецслужби створили фейковий сайт так званого “Фонду Зеленського” та підготували широку медійну кампанію для дискредитації президента України.

Читайте також:
Росіяни брешуть мешканцям окупованих територій, що “Україну вже поділили”, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна