Росіяни брешуть мешканцям окупованих територій, що “Україну вже поділили”, – ГУР

Окупаційна влада проводить пропагандистську кампанію на тимчасово окупованих територіях, спрямовану на зневіру мешканців в українській владі та можливості їхнього звільнення.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у середу, 10 серпня.

За інформацією ГУР, керівництво великих підприємств Мелітополя отримало вказівку проводити збори та бесіди з персоналом, на яких доводити наступну інформацію:
“Україну вже поділили. На території західних областей ввели в обіг польські злоті, в більшості магазинів подвійні цінники. Від Росії немає куди тікати. Україна не та, якою була”.

Воєнна розвідка вважає, що подібні заходи спрямовані на підрив морально-психологічної стійкості проукраїнськи налаштованого населення, що залишилося в місті.

“Втім, всім мешканцям окупованих територій слід пам’ятати: всі українські землі обов’язково будуть звільнені, Україна залишиться неподільною та унітарною державною, а кожен окупант та колаборант отримає заслужену відплату”, – резюмує повідомлення ГУР.

Читайте також:
“Це не “спецоперація”, а жорстока війна, ми тут – м’ясо”: окупант телефонує додому, – ПЕРЕХОПЛЕННЯ ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна