Окупанти заявили, що вивезуть людей із захопленого Куп’янська на Харківщині

Так звана “влада” тимчасово захопленої Росією частини Харківщини оголосила, що вивезе дітей та жінок із району окупованого Куп’янська.

Про це в четвер, 8 вересня, інформує ТАСС з посиланням на заяву так званого “голови військово-цивільної адміністрації” Віталія Ганчева.

За словами колаборанта, Куп’янський та Ізюмський райони Харківщини перебувають під постійними обстрілами, тому щонайменше з Куп’янська вивезуть жінок та дітей. Він не уточнив, куди планують відправити українців.

Нагадаємо, аналітики американського Інституту вивчення війни повідомив, що ЗСУ, скориставшись передислокацією російських сил, провели ефективний контрнаступ на північний захід від Ізюма. Зокрема, українські захисники просунулися щонайменше на 20 км і повернули 400 квадратних кілометрів на Харківщині.

Читайте також:
“Пішов в ср*ку!”: ЗСУ зняли прапор окупантів біля сільради Нової Гусарівки на Харківщині. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.