“Господь не помилував”: ЗСУ розбомбили росіян на понтоні через Дніпро. ВІДЕО

доповнено

У мережу виклали відео, на яких зафіксовано невдалу спробу російських військових форсувати річку Дніпро на Херсонщині по понтонній переправі.

На першому відеофрагменті з цієї серії окупант у кузові військової вантажівки ЗС РФ розповідає за камерою, що зараз вони перетинатимуть Дніпро в його вузькій частині. Але сьогодні переправу вже бомбили ЗСУ, тож є загроза повторного артудару. Рашист починає молитися: “Господи, спаси й сохрани нас на цьому понтончику вошивому”.

Перше відео закінчується заїздом на понтон, затором та щонайменше трьома звуками вибухів.

На другому відео можна побачити тіла російських солдатів, розкидані по поверхні понтона. Чимало з них поранені, їхні обличчя перекошені гримасами болю, декому надають першу домедичну допомогу. Автор відео дико гарчить і лається – напевно, від болю.

Обережно, відео містять нецензурну лексику!

Як пише “Інформнапалм“, спершу були сумніви, чи це не постановка. Однак з’явилася більш повна версія відео та геолокація місця події: 46.780100, 33.330697.

“Схоже, що це не постановка, а у рашистів справді влучили на переправі. Зверніть увагу на нові берці, на яких ще навіть не встигла затертись підошва, ніби тільки видані зі складу. Можливо, це були свіжі сили, які прибули на підсилення рашистів на Херсонському напрямку”, – зауважують ОСІНТ-розслідувачі.

Як відомо, артилерія ЗСУ тримає під ефективним вогневим контролем напівзруйновані мости через Дніпро в Херсонській області, а також понтонні переправи рашистів, які намагаються поновити постачання свого угруповання на правому березі.

Читайте також:
На Херсонщині ЗСУ ліквідували близько 40 окупантів і спалили дві ворожі САУ “Акація”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна