ЗСУ ударами по Кремінній знищили до 400 окупантів, – Гайдай

Українські війська протягом кількох днів ліквідували в тимчасово окупованому місті Кремінна на Луганщині близько 400 окупантів та 100 одиниць російської техніки.

Про це в понеділок, 5 вересня, написав голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у телеграмі за фактом свого включення в національний телемарафон.

“Доходять оновлені дані щодо „бавовни“ у Кремінній. Протягом кількох днів було знищено близько 400 рашистів та 100 одиниць техніки”, – написав голова окупованого РФ регіону.

При цьому Гайдай додав, що звільнення Луганської області від росіян починається з Ізюмського напрямку, де ЗСУ вже повертають контроль над населеними пунктами на лівому березі Сіверського Дінця.

“Для Луганщини – це «перші ластівки» майбутніх добрих новин, які можуть стосуватися процесу деокупації саме нашого регіону”, – заявив Гайдай.

Також, за даними начальника ОВА, окупанти продовжують знущатися з мирних жителів у Луганській області та не відновлюють комунікації. Через росіян люди страждають від дефіциту води та їжі. При цьому Гайдай зазначив, що на заклики мешканців допомоги військові РФ відповідають: “незабаром прийдуть українці, вони вам і допоможуть”. Він переконаний, що росіяни вже відчувають, що скоро тікатимуть з України.

Нагадаємо, 4 вересня стало відомо, що українські війська звільнили село Озерне у Лиманській міській територіальній громаді Донецької області.

Читайте також:
На Луганщині росіяни викрали всю техніку зі шкіл і лікарні у Кремінній, – ОВА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна