Росіяни вночі атакували Миколаїв ракетами С-300 – влучили в підприємство

Вночі російські загарбники атакували Миколаїв ракетами С-300 – влучили у підприємство.

Про це вранці в понеділок, 5 вересня, інформує голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у телеграмі.

“Близько 00:30 місто Миколаїв було знову атаковано ракетами. За попередніми даними, типу С-300. Влучання були у промислове підприємство на околицях міста. Детальна інформація уточнюється”, – йдеться у повідомленні.

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич додав, на підприємстві пошкоджені виробничі приміщення та дах будівель. Також зазнала руйнувань покрівля в одному з приватних житлових будинків. Попередньо без жертв.

Також зазначається, що у Миколаївському районі 4 вересня зафіксовано ворожий обстріл Первомайської громади. У смт Первомайське одна людина отримала поранення, пошкоджені два житлові будинки. Орієнтовно о 12:40 у с. Засілля через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникла пожежа житлового будинку.

Під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. Так, 4 вересня орієнтовно о 13:00 внаслідок обстрілів у с. Березнегувате виникла пожежа покинутого складського приміщення. Постраждалих немає. Також протягом минулої доби під ударами опинилися території сіл Любомирівка та Велике Артакове.

Вночі з 03:00 до 04:30 були обстріли околиць с. Новоолександрівка Інгульської громади.

Інформація щодо наслідків обстрілів уточнюється.

Читайте також:
ЗСУ знищили дві російські установки С-300, з яких ворог обстрілював Миколаїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна