Окупанти вдарили по Нікополю: поранена жінка, пошкоджені 12 багатоповерхівок

Російські окупанти вночі завдали ударів по Нікополю на Дніпропетровщині. Одна людина отримала поранення, пошкоджені 12 багатоповерхівок, школа та спорткомплекс.

Про це вранці в середу, 31 серпня, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

“Ніч знову під російським вогнем… Під прицілом ворога був Нікопольський район. Російські окупаційні війська обстріляли його з “Градів” та важкої артилерії чотири рази за ніч. Двічі ударили по самому Нікополю”, – написав він.

Від ворожих обстрілів 57-річна жінка отримала поранення. Постраждала у лікарні, її стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

Крім того, російські снаряди пошкодили у Нікополі 12 багатоповерхівок, кілька магазинів і кілька аптек, коледж, дитячо-юнацьку спортивну школу та культурно-спортивний комплекс.

Читайте також:
Росіяни прикриваються інфраструктурою ЗАЕС і б’ють із артилерії по Нікополю на Дніпропетровщині, – ГШ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна