Росіяни прикриваються інфраструктурою ЗАЕС і б’ють із артилерії по Нікополю на Дніпропетровщині, – ГШ

Під прикриттям інфраструктури Запорізької атомної електростанції російська артилерія активізувала обстріли районів Нікополя Дніпропетровської області.

Відстань напрямку до ЗАЕС із цього міста становить близько 15 км.

Про це ввечері в вівторок, 30 серпня, інформує пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

На Південнобузькому напрямку противник здійснив обстріли районів населених пунктів Олександрівка, Новоселівка, Любомирівка, Степова Долина, Новогригорівка, Киселівка, Широке, Первомайське, Калинівка, Андріївка, Лозове, Шевченкове, Білоусове, Зарічне, Князівка, Ольгине та Зеленодольськ.

Завдав авіаударів біля Андріївки, Давидового Броду, Осокорівки та Потьомкиного. Ракетними ударами російські окупанти продовжують нищити цивільні об’єкти міста Миколаєва.

Під прикриттям інфраструктури атомної електростанції артилерія Російської Федерації активізувала обстріли районів населених пунктів Нікополь та Олексіївка.

“Корабельне угруповання противника в акваторіях Чорного та Азовського морів продовжує виконувати завдання розвідки та блокування цивільного судноплавства.
Зберігається загроза ракетних ударів по об’єктах та елементах інфраструктури в глибині території України. Противник продовжує зазнавати значних втрат, особливо у живій силі”, – додали в Генштабі.

Читайте також:
“7-му роту розх*ярили, медиків розх*ярили, комбат з’їб*вся”: росіяни жаліються, що потрапили в кільце під Харковом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна