РФ ударила по Дніпропетровській області, є значні руйнування

Уночі 30 серпня російські війська обстріляли три райони у Дніпропетровській області, у результаті чого одна людина отримала поранення, пошкоджені будинки, магазин, автовокзал.

Про це у вівторок, 30 серпня, повідомили голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко та голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

“Ніч знову була напруженою – з тривогами та обстрілами. Російські окупаційні війська атакували три райони – Нікопольський, Дніпровський та Криворізький. По Нікопольському району ударили з “Градів” та важкої артилерії. У Нікополі пошкоджені автовокзал, магазини та дитяча бібліотека. Виведені  з ладу дві лінії електропередач. Одну електрики уже включили. Іншу лагодять. На зараз без світла до 500 родин”, – написав Резніченко.

За даними Вілкула, у Нікопольському районі пошкоджені близько 10 житлових будинків, 9 господарських споруд, церква, автовокзал, кафе, кілька магазинів, дитяча центральна бібліотека, газопровід.

У Червоногригорівській громаді росіяни поцілили по житловому масиву. У селі Кам’янське поранена 50-річна жінка – вона лікується вдома, один будинок знищений, ще близько 10 будинків пошкоджені. Окупанти також пошкодили електромережі та газогін.

По Криворізькому та Дніпровському районах ворог завдав ракетних ударів. Масштаби руйнувань з’ясовуються.

Вілкул додав, що окупанти увечері та близько опівночі завдали кількох ударів крилатими ракетами по Кривому Рогу, але втрат і значних руйнувань інфраструктури немає.

Читайте також:
Уночі рашисти десять разів били по Дніпропетровщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна