Уночі рашисти десять разів били по Дніпропетровщині

Минулої ночі російська армія сім разів ударила по Нікопольському району і тричі – по Криворізькому.

Про це вранці 27 серпня повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

“Ніч інтенсивних обстрілів… У Нікопольському районі під вогонь потрапили три громади. Минулося без загиблих та постраждалих.

У сам Нікополь прилетіли сім снарядів з важкої артилерії. У місті понівечені з десяток приватних будинків, навчальний центр та лінії електропередач. Без світла залишилося майже 5 тисяч родин. Частину уже підключили. Аварійні бригади продовжують роботу”, – розповів голова області.

На Марганецьку та Червоногригорівську громади ворог скерував понад 20 снарядів з РСЗВ “Град” та важкої артилерії. Є пошкодження житла.

По Криворізькому району росіяни стріляли з “Ураганів” та ствольної артилерії. Поцілили по дачному масиву та енергетичному підприємству у Зеленодольській громаді. Є руйнування, але без постраждалих, повідомив Резніченко.

Читайте також:
Росіяни обстріляли центр Харкова ракетами С-300. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна