Росіяни втратили коптер в ефірі пропагандистського відео. І засвітили неонациста Мільчакова

Українські фахівці радіоелектронної боротьби на Донеччині перехопили викрали в польоті розвідувальний дрон Mavic російських окупантів.

Відповідне відео 27 серпня опублікував російський воєнкор-пропагандист Олександр Сладков, присутній під час події.

Із сюжету зрозуміло, що під час аеророзвідки квадрокоптер рашистів “долетів до висоток”, а потім його почали перехоплювати українські військові. Перепрошивка DJI Mavic не допомогла. Російський оператор почав “ушиватися в режимі максимальної швидкості”, однак теж марно.

“Все. Якщо вдало для них сів Mavic, то вирахують, де ми, і стрілятимуть”, – підсумував Сладков.

Таким чином, групі росіян довелося тікати з позиції.

“І нехай у нас фахівці РЕБ ЗСУ викрали квадрик, ми не сумуємо. Досвід протистояння в небі з радіоелектронною боротьбою противника нам теж потрібен”, – написав Сладков.

Бонус – нацист Мільчаков

Олексій Мільчаков з оператором дрона. Кадр відео

Крім іншого, на поширеному Сладковим відео у групі операторів БПЛА присутній відомий російський неонацист Олексій Мільчаков, який воює проти України на Донбасі з 2014 року. Свого часу він для фото позував із відрізаною головою цуценяти, із нацистською символікою, очолював диверсійно-штурмову групу “Русич” тощо.
У 2017 році стало відомо, що Мільчаков, якому загрожує довічне в Україні, воює у складі ПВК “Вагнера” в Сирії. А тепер неонацист знову повернувся на Донбас.

Читайте також:
Російський пропагандист похвалився кадрами вщент зруйнованої Мар’їнки

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна