Депутат-спецпризначенець Костенко привітав із Днем Незалежності на тлі полонених росіян на колінах. ВІДЕО

Народний депутат від “Голосу”, офіцер СБУ Роман Костенко, який обороняє нашу державу на Південному напрямку, привітав українців із Днем Незалежності на тлі полонених окупантів.

Як передає “Новинарня” в середу, 24 серпня, відповідне відео він опублікував у фейсбуці.

“Ці люди прийшли на нашу землю, щоб ми ніколи не святкували День Незалежності і розраховували на те, що переможуть нас за три дні. Але зараз вони тут стоять перед вами на колінах, а ми з вами святкуємо цей день. Тому що ми є сильна нація, яка готова вмерти за свою незалежність…

Шановні українці, я вітаю вас з цим днем! Ми здобули його разом і будемо здобувати ще не один раз. Ми вистояли і будемо захищати свою свободу далі. Весь час і скільки би нам не було потрібно для цього докласти сил. Будь-який ворог, який прийде на нашу землю, і посягне на нашу незалежність, буде так само стояти на колінах”, – сказав він.

Костенко також звернувся до росіян, які перебували поруч: “Тепер ви військовополонені української армії. Тепер з вами будуть поводитися, як з військовополоненими”.

Читайте також:
“Незалежність – це відповідальність, що лежить на твоїх плечах”. Головком Залужний привітав зі святом Україну, що воює

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна